Saltar a continguts

Grup d'Esplai Apassomi

Navegació

Menú principal

Notícies

04/01/2015
Les Borges Blanques acomiada una nova edició del Parc de Nadal

Un any més, i ja en fa més de quinze, el Grup d'Esplai Apassomi ha estat l'organitzador, per encarrec de l'Ajuntament de les Borges Blanques, del Parc de Nadal de la nostra població. 

Els més de 3.000 metres quadrats d'activitats han comptat amb la participació de més de 2.100 nens i nenes durant els 7 dies que ha durat el certamen.

Foto del Parc de Nadal 2014-15 Ampliar imatge

L'edició del Parc de Nadal d'aquest any ha comptat amb més activitats esportives, més castells inflables i nous elements decoratius i de senyalització.

Els més de 20 monitors i monitores implicats en la organització, gestió i dinamització de les activitats han volgut centrar els eforços en millorar alguns elements de caràcter  pràctic, com és la instal·lació de noves tanques i guirnaldes i globus decoratius.

Un any més el Parc de Nadal ha comptat amb la programació de múltiples activitats extraordinàries..., com per exemple tallers de maquillatge, visita d'un globoman, activitats dinamitzades per avis,... i l'esperada visita del patge reial.

Des d'aquest web, només ens queda, un any més, agrair la col·laboració de tots i cada un dels organismes, empreses, persones i col·lectius que han col·laborat en l'edició del Parc de Nadal 2014-15. Moltes gràcies!