Saltar a continguts

Grup d'Esplai Apassomi

Navegació

Menú principal

Notícies

09/11/2014
El Grup d'Esplai Apassomi organitza una activitat durant la jornada participativa del 9N

Durant la Reunió General d'Entitat de l'any 2013, el Grup d'Esplai Apassomi va decidir adherir-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Com a entitat adheria assumíem el compromís de promoure i difondre iniciatives a favor d'aquest dret democràtic i elemental. Per aquest motiu, durant la setmana prèvia la web i xarxes socials vam promoure la participació a la jornada.

Imatge de complement Ampliar imatge

Per tal de sumar i participar durant la jornada del dia 9 de novembre de 2014, els monitors i monitores del Grup d'Esplai Apassomi van instal·lar-se davant del local de participació de les Borges Blanques, situat a l'INS Josep Vallverdú, i van organitzar una senzilla activitat, en la que proposaven als infants a què puguessin "dibuixar" el seu desitg per a un nou país!

La participació a les Borges Blanques va ser molt notable i elevada i van ser força els infants que van acostar-se a l'activitat que l'Apassomi havia organitzat per tal de poder participar!

Un centre d'esplai és una escola de participació, on la principal finalitat és la de ajudar a crèixer als infants i joves, fent-los persones crítiques, actives, compromeses amb la societat en la que vieun. Volem ajudar a transformar el món... no podiem, doncs, faltar en aquesta cita!