Saltar a continguts

Grup d'Esplai Apassomi

Navegació

Menú principal

Notícies

18/10/2014
Èxit de les primeres festes de celebració dels 25 Anys del Grup d'Esplai Apassomi

El dijous dia 16 i el dissabte dia 18 van tenir lloc les dues primeres celebracions dels 25 Anys del Grup d'Esplai Apassomi. Ambdues activitats van comptar amb una nombrosa assistència i participació i van assolir, d'aquesta manera, l'èxit de concurrència.

Un moment de la festa del dia 18 Ampliar imatge

 El dijous dia 16 va tenir lloc l'acte institucional dels 25 Anys, amb un acte pensat per a pares i mares, monitors i ex-monitores i públic en general. La conferència "Educar amb bon humor" del periodista Carles Capdevila (director del Diari Ara) va ser molt ben valorada entre els assistens. Amb un missatge fresc, irònic i divertit, Capdevila, va recòneixer la tasca dels monitors/es i educadors en general i va destacar la important feina que realitzen les entitats i emprenedors socials.

L'acte també va comptar amb la intervenció de diverses autoritzats polítiques, com l'Alcalde de les Borges Blanques, el President del Consell Comarcal i el Director General de Joventut. També amb un discurs d'agriment de l'actual President del Grup d'Esplai Apassomi. 

La veu dels més petits, va ser a càrrec de quatre participants de l'entitat, que van llegir magistralment a quatre veus el text "Sóc d'Esplai".

El dissabte dia 18 la celebració va tenir com a públic objectiu els infants d'avui. Tres castells inflables cedits pel Consell Comarcal van omplir la Pl. Europa de les Borges Blanques, que, acompanyats de proves i regals per a tots els participants, va culminar amb una genial actuació del grup Polkasoltres.

El berenar per a tota la mainada va ser la forma d'acabar aquesta festa infantil que vas ser, en definitiva, la celebració que permetia iniciar les activitats de curs del Grup d'Esplai Apassomi.

 

Per finalitzar la celebració d'aquests 25 anys, la comissió organitzadora està ultimant més actes, com una exposició de fotografies, un concert i una trobada de monitors i ex-monitors.