Saltar a continguts

Grup d'Esplai Apassomi

Navegació

Menú principal

Intercanvi Grup d'Esplai Apassomi - Grup Colònies a Borredà

Imatge de complement
Què és un intercanvi?

Un intercanvi és una de les moltes activitats que es poden fer en el món del Lleure.

Pretén proporcionar una experiència educativa als nens i nenes que hi participen: conèixer una nova població amb les seves tradicions, costums, festes,... i a més, fer un bon grapat de nous amics.

Enguany al Grup d’Esplai Apassomi ens hem animat i hem decidit proposar a tots els participants de les nostres activitats aquesta nova aventura.


Us ho perdreu?!

Amb qui farem l’intercanvi?

L’intercanvi el realitzarem amb el Grup Colònies a Borredà, un centre d’esplai com el nostre que està situat a la ciutat de Berga, la capital del Berguedà.

Als dos centres ens uneix el fet que pertanyem al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC).
A més a més, els dos centres utilitzem el mateix fulard!

Quan es farà l’intercanvi i qui hi pot participar?
  • Primer cap de setmana de Febrer (7 i 8): Els participants de l’Apassomi de les Borges viatjarem fins a Berga.Marxarem el dissabte dia 7 de febrer a les 12h del matí i tornarem l’endemà, diumenge dia 8 a les 18h. El preu d’inscripció és 12 €. Es pagarà en el moment de marxar.

 

  • Segon cap de setmana de Març (14 i 15): Els participants del Grup Colònies a Borredà visitaran les Borges Blanques. Durant un cap de setmana els ensenyarem la nostra població tot gaudint amb ells d’allò més.

Els dos centres d’esplai hem acordat que a l’intercanvi hi participin els nens i nenes de 1r de primària fins a 2n de Batx. L’Esplai obra aquesta activitat a tots els nens/es i joves que esteu participant a les activitats que fem durant el curs i als que vau participar a les activitats d’estiu 2014.
Cal que tots i totes ens hi inscrivim i animem perquè cal omplir un bon autocar!
 

En què consisteix?

Les activitats que es faran en cada cap de setmana les organitza el centre de la població. Les famílies de la població visitada estan convidades a participar-hi en totes elles.
A la tarda, quan arribin els visitants, i després de fer una estona de jocs de coneixença, s’adjudicaran els nens a les famílies.


Les famílies s’han de fer càrrec de l’allotjament dels nens visitants a casa seva. Dels dos àpats que es faran durant el cap de setmana (un sopar i un dinar), un es farà amb les famílies i l’altre es farà comunitari.


A la nit, es prepararà una gran vetllada (un revetlla amb música, ball, jocs...)
A l’hora d’anar a dormir, els nens i nenes aniran amb les famílies assignades.


L’endemà al matí, ens retrobarem per fer una visita a la població o algun gran joc.
Serà el diumenge a la tarda que ens acomiadarem tots plegats i els visitants tornaran cap a casa.
 

Necessitem la vostra col·laboració...

Com veieu aquesta activitat requereix l’esforç i la col•laboració de totes les famílies dels nens i nenes.
Caldrà que totes les famílies acullin nens i nenes a casa seva. (el nombre de llits dels que disposeu a casa no ha de ser cap inconvenient ja que es poden muntar sistemes alternatius com matalassos a terra,...)

A més a més, demanem que els pares i mares que estigueu disposats a col•laborar en alguna tasca especial ens ho feu saber... Proposem muntar una Comissió de Pares i Mares per tal que puguin col•laborar amb la preparació de l’àpat comunitari.
 

Inscripció

Per poder-vos inscriure en aquesta activitat, cal que empleneu el formulari d’inscripció. Allí també us demanarem quants nens i nenes podeu acollir i si voleu formar part de la comissió de pares i mares. Us podeu inscriure fins al diumenge 25 de gener!

Reunions Informatives

Reunions informatives: dissabte 24 de gener a les 13,45h i a les 17,45h. Podeu triar una de les dues opcions.

Enllaç:  Agenda 
Vols veure les fotos de la darrera edició?

Com ja hem explicat, aquest és el 2n interncavi que realitzem amb el grup Colònies a Borredà de Berga.

Clica l'enllaç i veuràs les fotografies de la darrera edició.

Tríptic informatiu

Consulta el tríptic informatiu de l'activitat.

Enllaç:  Tríptic informatiu