Saltar a continguts

Grup d'Esplai Apassomi

Navegació

Menú principal

Activitats de Nadal

Al Grup d'Esplai Apassomi també celebrem el Nadal, i ho fem pensant amb els infants i joves de la nostra població i comarca i pensant també amb les Festes i tradicions del nostre país.

Es per aquest motiu que durant les vacances de Nadal, a l'Esplai organitzem:

Gran Cagada del Tió
Gran Cagada del Tió

Una de les activitats que compta amb més tradició dintre de les que realitza el Grup d'Esplai Apassomi és la Gran Cagada del Tió.
 
Aquesta activitat té com a objectiu la celebració, de manera comunitària i conjunta, d'una tradició catalana i nostrada com és el fet de Cagar el Tió.
 
El nostre tió és el més gran de les Borges i està molt ben alimentat per tots els nens i nenes de l'Apassomi.
 
Cada any, pels voltants del dia de Nadal, més de 120 nens i nenes canten la tradicional cançó tot picant el gran tronc per tal que els "cagui" dolços i regals diversos.

Mascota del parc de nadal
Parc de Nadal

Des de fa un bon grapat d'anys, l'Ajuntament de les Borges Blanques ha encomant al Grup d'Esplai Apassomi l'organització del Parc de Nadal de la ciutat.

A l'Esplai, hem assumit aquest encàrrec amb moltes ganes, aixì, hem postat en marxa tots els nostres recursos per tal de potenciar i fer cada any millor aquest espai de lleure per als més petits de les Borges.

Les diferents ampliacions i millores que hem anat fent al Parc de Nadal, han comptat amb una molt bona valoració per part dels pares i mares de les Borges i també dels mateixos nens i nenes. Prova d'aixó és que, en els darrers anys s'ha vist incrementada la participació en el Parc de Nadal, mantenint una mitjana de més de 300 participants diaris, cosa que fa que la venda d'entrades superi les 2000.