Saltar a continguts

Grup d'Esplai Apassomi

Navegació

Menú principal

Les nostres Activitats

Imatge de complement

El Grup d'Esplai Apassomi, fruit de la seva història i experiència en el camp de l'Educació en el Lleure, ofereix un ampli catàleg d'activitats, adequades a les diferents edats, èpoques de l'any, durades,...

A continuació us enumerem les més destacades:

 


Dissabtes d'Esplai

Aquesta activitat inclou el conjunt d'activitats programades dintre el Curs d'Esplai. S'hi realitzen tallers de manualitats, jocs, teatre, excursions,... també s'hi celebren les diferents festes populars que hi ha al nostre calendari. És una de les activitats més importants de l'Esplai Apassomi, tan per la seva durada, com per la seva participació.

 

Grup de Joves

Aquesta activitat també inclou el conjunt d'activitats que es fa amb els nois i noies de secundària. També tenen una durada anual, de curs. Cada trimestre es realitzen un seguit de sortides i excursions de durada diversa: caps de setmana, un sol dia,...

 

Colònies i Campaments d'Estiu

És l'activitat més esperada de l'any. Durant deu dies marxem a descobrir un nou indret. Vivim mil i una aventures (jugant, descobrint la natura,...) mentre compartim una casa nova i convivim amb els nostres amics.

 

Activitats de Nadal

Celebrem el Nadal revivint les tradicions més nostrades (amb la Gran Cagada del Tió) i facilitem un espai de lleure i joc educatiu amb el Parc de Nadal obert a tota la població de les Borges Blanques.

 

 

En el menú d'aquest web podeu descobrir la informació de cada una de les activitats descrites aquí.