Saltar a continguts

Grup d'Esplai Apassomi

Navegació

Menú principal

Grup de Joves

Imatge de complement

Els i les Joves de 13, 14, 15, 16 i 17 anys (2n ESO a 1r de Batxillerat) que ho vulguin poden participar a les activitats del Grup de Joves del Grup d'Esplai Apassomi!

El Grup de Joves no es troba cada dissabte a l'esplai... si no que gaudeix periòdicament d'una programació regular de sortides, excursions, activitats puntuals,... que tenen lloc en diversos cap de setmana del curs, des del mes d'octubre fins al mes de juny.

Així, les acampades, les excursions de cap de setmana, les sortides d'un dia, les activitats d'una tarda o un vespre,... van omplint un atapeït calendari d'activitats que promou l'encontre del nostre grup de joves almenys dues vegades cada mes.

La tradicional acampada a la Font Vella acostuma a donar el tret de sortida a aquestes activitats que els i les joves de l'Apassomi conclouen amb l'activitat dels Campaments d'Estiu.

Natura, amics, diversió, excursionisme, bicicleta, estels, animació, descoberta,... són algunes de les paraules que formen part del núvol d'aventures que vivim cada curs amb els i les joves del nostre grup!

Suma-t'hi! ...ja saps que sempre és millor viure-ho!

Edició d'aquest curs!

Benvinguts al Curs 2015-16!

Aquest any comencem les activitats el proper dia 24 d'octubre amb una gran festa.

Les inscripcions: Seran el mateix dia de la festa d'inici de curs.

Us recomanem que imprimiu les fitxes d'inscripció que teniu disponibles en aquest mateix web, a l'apartat de "Impresos i Circulars" de la "Secretaria Virtual" d'aquest web.