Saltar a continguts

Grup d'Esplai Apassomi

Navegació

Menú principal

Qui som?

Imatge de complement

L’Associació Grup d’Esplai Apassomi és una entitat de les Borges Blanques que es dedica a l’Educació en el Lleure per a infants i joves.


La missió de l’Esplai és la d’aprofitar el temps de lleure com un espai educatiu, un temps en el que, els nens, les nenes, els i les joves puguin anar adquirint una sèrie de valors, actituds i hàbits que els ajudin en la difícil tasca de fer-se grans.

UNA ENTITAT AMB HISTÒRIA. El Grup d’Esplai Apassomi compta amb 25 anys d’experiència en el camp de l’educació en l’esplai.


UNA ENTITAT AMB CARÀCTER PROPI. L’Esplai Apassomi és una entitat confessional, es a dir, d’entre els nostres objectius també hi figura el de compartir la fe entre els infants que participen a les nostres activitats. L’Esplai, també té com a missió el potenciar les tradicions i la cultura del nostre país, Catalunya. Les activitats de Natura, de convivència i de descoberta d’allò que ens envolta, formen part del nostre tarannà.


UNA ENTITAT DES DEL VOLUNTARIAT. El Grup d’Esplai Apassomi és una entitat sense afany de lucre, però a més, els monitors i monitores que fan possible tota la feina duta a terme per l’esplai són voluntaris... treballen amb la única il·lusió de formar part d’un projecte que val la pena.


UNA ENTITAT D’AVANTGUARDA. Estem oberts als nous reptes que ens planteja la societat, oferint noves activitats que atenguin les demandes de les famílies d'avui. La formació i la participació dels nostres monitors en els espais de debat sobre el nostre sector ens ajuden a conèixer les noves tendències del sector.